De dag om alle mantelzorgers in het zonnetje te zetten!We vieren deze dag in “De Meenthe”. Het wordt een middag van ontmoeten en bijpraten, van informatie halen en brengen, ontspanning en gezelligheid.

De netwerkpartners vormen deze middag samen een zorginfomarkt en zij gaan graag het gesprek met u aan. Verder hebben we een “wellnessbrigade” en natuurlijk is er een hapje en een drankje.

Deze middag is voor mantelzorgers maar ook voor andere belangstellenden. Iedereen is van harte welkom, we hopen u daar te zien!

Activiteiten

Programma, start om 15:00 uur:

  • Opening door Paula Bierma, coördinator Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland
  • Wethouder Dieke Frantzen spreekt de mantelzorgers toe en opent de zorginfomarkt en de wellnessbrigade.

Aanmelden

Waar: Rabotheater De Meenthe, Stationsplein 1 te Steenwijk

Wanneer: Vrijdag 10 november van 15:00-18:00 uur

Kosten: Geen!

Aan deze middag wordt onder meer meegewerkt door heel veel netwerkpartners, patiëntenverenigingen, studenten en de wellnessbrigade. Onze dank aan iedereen die een bijdrage levert aan deze middag!

In het hele land organiseren organisaties voor mantelzorgondersteuning en andere organisaties activiteiten in de regio. Kijk op de landkaart om te zien of er in jouw regio iets georganiseerd wordt. 

Staat er geen activiteit op de kaart in jouw woonplaats of bij jou in de buurt? Zoek dan contact met de organisatie voor mantelzorgondersteuning bij jou in de buurt en informeer naar de Dag van de Mantelzorg.