Steunpunt Mantelzorg Steenbergen heet u van harte welkom op 11 november  van 13.30 tot 15.30 uur bij Akkermans Leisure en Golf aan de Heensemolenweg 23 in de Heen. Wethouder Cor van Geel zal een openingswoordje houden terwijl u geniet van een bakje koffie of thee en koekje van eigen deeg. Mantelzorgers die geregistreerd staan bij het steunpunt hebben een uitnodiging ontvangen, met daarin een programma voor de dag. Na de koffie kan u gaan deelnemen aan het programma onderdeel van uw keuze. Vergeet u niet voor 6 november aan te melden via 0167-541137 of mantelzorg@swo-stb.nl!

Activiteiten

Een grote verscheidenheid aan activiteiten in het keuzeprogramma. Op deze manier hopen we voor alle mantelzorgers jong en oud, man of vrouw een gepaste activiteit aan te bieden. Bij Akkermans kunnen mantelzorgers actief deelnemen: tokkelen, kruisboogschieten, een fietstocht “Rondje rond de molen”. Uiteraard komen ook mensen die creatief zijn of gewoon komen voor de gezelligheid aan hun trekken. Wie weet win je de Pubquiz, ga je breien voor het ouderenfonds of een tekstbord maken. Zoveel leuke mogelijkheden op deze dag! Sinds vorig jaar hebben we ook een kinderprogramma geïntroduceerd. Tijdens de activiteiten kunnen kinderen zich vermaken op het springkussen en andere activiteiten.

Aanmelden

Bent u of kent u een mantelzorger meld u dan aan bij het Steunpunt Mantelzorg Steenbergen. Telefoon 0167-541137 of mantelzorg@swo-stb.nl. Voor meer informatie over het Steunpunt kijkt u op de website www.swo-steenbergen.nl

 

In het hele land organiseren organisaties voor mantelzorgondersteuning en andere organisaties activiteiten in de regio. Kijk op de landkaart om te zien of er in jouw regio iets georganiseerd wordt. 

Staat er geen activiteit op de kaart in jouw woonplaats of bij jou in de buurt? Zoek dan contact met de organisatie voor mantelzorgondersteuning bij jou in de buurt en informeer naar de Dag van de Mantelzorg.