1. Verwenweek voor Dordtse Mantelzorgers

Verschillende organisaties in Dordrecht hebben in week 45, van 6-10 november 2017, leuke activiteiten voor u georganiseerd, om u extra te verwennen! Het Activiteitenoverzicht van de Verwenweek kunt u downloaden op www.meemantelzorg.nl  U vindt hier informatie, data, tijden, locaties en of u wel of niet vooraf moet aanmelden. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

 

Activiteiten

  1. Jongeren!

Ook jonge mantelzorgers verdienen extra aandacht! Veel jongeren maken het mee: er is bij hen thuis iemand langdurig ziek. Bijvoorbeeld vanwege een lichamelijke of psychische ziekte, een handicap of een ernstige verslaving. Dat kan de vader of moeder zijn, maar ook een broer of zus of een ander familielid. Kent u een kind / jongere die opgroeit met zorg thuis? Woont hij / zij in Dordrecht en heeft de leeftijd van 6 t/m 21 jaar? Laat dat ons weten en wij zorgen dat diegene een leuk cadeautje krijgt!

 

Aanmelden van een jonge mantelzorger kan tot 27 oktober 2017 via de website: www.meemantelzorg.nl

De gegevens geven wij niet door aan andere organisaties en worden uitsluitend voor deze actie gebruikt.

Aanmelden

www.meemantelzorg.nl

Facebook MEEMantelzorg

servicebureau@meedrechtsteden.nl

T 078 750 89 00

In het hele land organiseren organisaties voor mantelzorgondersteuning en andere organisaties activiteiten in de regio. Kijk op de landkaart om te zien of er in jouw regio iets georganiseerd wordt. 

Staat er geen activiteit op de kaart in jouw woonplaats of bij jou in de buurt? Zoek dan contact met de organisatie voor mantelzorgondersteuning bij jou in de buurt en informeer naar de Dag van de Mantelzorg.