Avond voor mantelzorgers

In het kader van de Dag van de Mantelzorg organiseert de gemeente Medemblik op donderdagavond 9 november 2017 een speciale avond voor mantelzorgers. Deze avond is bedoeld voor mantelzorgers die iemand uit de gemeente Medemblik langdurig en onbetaald ondersteunen. Op deze avond zal de theatervoorstelling “Zorgeloos” worden gespeeld. Aan het einde van de avond is er voor elke mantelzorger een presentje!

 

Wie zorgt er voor de mantelzorger?

De avond begint met een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers. Vervolgens starten we met de voorstelling “Zorgeloos”. In Zorgeloos gaat Pythia Winia in op de tal van knellende zaken rondom de mantelzorger. Zo laat zij met humor en pijn een herkenbaar en soms confronterend beeld van de mantelzorger zien. De leidende vraag hierbij is: wie zorgt er voor de mantelzorger?

 

Presentatie Kennisplatform Mantelzorg en informatiemarkt

Na de voorstelling volgt een korte presentatie vanuit het kennisplatform Mantelzorg West-Friesland. Tijdens de avond is er ook een kleine informatiemarkt. Hier staan onder andere de wijkteams van de gemeente Medemblik, Landzijde, Geriant, MEE & De Wering, Omring, Wilgaerden, Esdégé Reigersdaal, Bermond en Leekerweide.

 

Tijd

Inloop vanaf: 19:30 uur

Start van de avond om: 19:50 uur

Afloop: ongeveer 22:00 uur

 

Locatie

Dorpshuis de Nieuwe Haven

Burgemeester Kromplein 6

1657 AH Abbekerk

Aanmelden

U kunt zich gratis aanmelden voor deze avond door een mail te sturen naar: mantelzorg@medemblik.nl

In het hele land organiseren organisaties voor mantelzorgondersteuning en andere organisaties activiteiten in de regio. Kijk op de landkaart om te zien of er in jouw regio iets georganiseerd wordt. 

Staat er geen activiteit op de kaart in jouw woonplaats of bij jou in de buurt? Zoek dan contact met de organisatie voor mantelzorgondersteuning bij jou in de buurt en informeer naar de Dag van de Mantelzorg.