De Nationale Dag van de Mantelzorg op 10 november is voor Mantelzorg & Meer dé gelegenheid om mantelzorgers in het zonnetje te zetten.  Een goed moment om  wat ontspanning te bieden. Wij organiseren  van 6 tot en met  12 november diverse activiteiten voor mantelzorgers uit  Aalsmeer, Amstelveen,  Haarlemmermeer,  Ouder-Amstel en Uithoorn.

 

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen. Vanaf 26 september 2017 kunt u via www.mantelzorgenmeer.nl  informatie vinden u u zich kunt aanmelden.

Activiteiten

Mantelzorg & Meer organiseert een week lang activiteiten in Amstelveen, Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouder-Amstel onder andere: een bezoek aan het cobra museum in, een bezoek aan het van der Togt museum , zang en muziek, bloemstuk maken, kookworkshops, bonbons maken, wijncursus, Yoga, historisch museum Ouderkerk, wijnproeverij, bowlen, , boltaartje maken, metamorfosemassage, armbanden maken, houtentekstborden maken, Roys Magic Show, circus

 

Aanmelden

zie voor aanmelden www.mantelzorgenmeer.nl (vanaf 26 september 2017)

In het hele land organiseren organisaties voor mantelzorgondersteuning en andere organisaties activiteiten in de regio. Kijk op de landkaart om te zien of er in jouw regio iets georganiseerd wordt. 

Staat er geen activiteit op de kaart in jouw woonplaats of bij jou in de buurt? Zoek dan contact met de organisatie voor mantelzorgondersteuning bij jou in de buurt en informeer naar de Dag van de Mantelzorg.