Zorgen doe je samen

Op de 'Dag van de Mantelzorg' worden alle mantelzorgers die zorgen voor iemand in Sittard, Geleen en Born door gemeente Sittard-Geleen en Steuntpunt Mantelzorg-WM in het zonnetje gezet. Dat met een feestelijk middagprogramma van 14.00-16.00 uur. En een avondprogramma van 18.00-20.00 uur. Mantelzorgers kunnen zich voor één van beide aanmelden.

Activiteiten

Laat u verwennen
U kunt als mantelzorger/bezoeker rekenen op een gezellige bijeenkomst met een voortreffelijk programma. Dat betekent twee uur ontspannen en genieten van een hapje, drankje en optredens van diverse artiesten, ondere andere Jack Vinders.Voor het middagprogramma kunt u zich aanmelden via onze website.

Aanmelden

Kies voor het middag- óf het avondprogramma. U kunt zich aanmelden met het formulier op onze website
Middagprogramma: https://www.steunpuntmantelzorg-wm.nl/activiteiten-steunpunt-mantelzorg/dag-van-de-mantelzorg-sittard-geleen-born 

Aavondprogramma: https://www.steunpuntmantelzorg-wm.nl/activiteiten-steunpunt-mantelzorg/dag-van-de-mantelzorg-sittard-geleen-born-avondprogramma

Of neem telefonisch contact op met ons.
Graag tot dan!

In het hele land organiseren organisaties voor mantelzorgondersteuning en andere organisaties activiteiten in de regio. Kijk op de landkaart om te zien of er in jouw regio iets georganiseerd wordt. 

Staat er geen activiteit op de kaart in jouw woonplaats of bij jou in de buurt? Zoek dan contact met de organisatie voor mantelzorgondersteuning bij jou in de buurt en informeer naar de Dag van de Mantelzorg.